De Huurderskoepel Laurentius (“HKL”) is voor vele huurders van Laurentius al een begrip, maar helaas zijn er ook nog bewoners die ons niet kennen. Daarom houden wij donderdag 15 augustus a.s. een vrije inloop in de activiteitentent in de tuin van het appartementencomplex op de hoek Doenradestraat – Mathenessestraat in Breda, naast het kantoor van Laurentius. U kunt ons daar vinden van 14.30 tot 16.30 uur en van 19.30 tot 21.00 uur.

Wat doet de Huurderskoepel?

De Huurderskoepel Laurentius (HKL) is een onafhankelijke vereniging die de belangen van alle huurders van Laurentius behartigt, maar in het bijzonder de belangen van haar leden. Het doel van de HKL is om zoveel mogelijk huurders als lid te hebben, zodat wij namens zéér veel bewoners kunnen spreken. De meest ideale situatie zou zijn als alle bewoners lid zouden zijn van de HKL, wat overigens gratis is en u tot niets verplicht.

Waarom lid worden?

De HKL heeft over zéér veel beleidszaken adviesrecht; dit zijn beleidszaken die u als huurder direct raken. Daarnaast hebben wij over verschillende zaken instemmingsrecht, wat inhoudt dat Laurentius zaken niet kan veranderen zonder onze instemming. Een voorbeeld hiervan zijn de servicekosten. U begrijpt dat wij heel graag over al deze zaken uw mening willen weten. Daarom is het belangrijk dat u lid wordt.

Bent u geïnteresseerd in hetgeen wij doen?

Wij houden donderdag 15 augustus 2019 een vrije inloop in de activiteitentent halverwege de tuin van het appartementencomplex op de hoek Doenradestraat – Mathenessestraat, naast het kantoor van Laurentius. U kunt ons daar vinden van 14.30 tot 16.30 uur en van 19.30 tot 21.00 uur. Een hapje een drankje staan klaar. Uiteraard zijn ook bestaande leden van harte welkom!

Voor eventuele vragen kunt u ons bereiken op [email protected]

www.huurderskoepellaurentius.nl