Naar aanleiding van de recente aanscherpingen van de coronamaatregelen zijn wij gezien het aantal aanmeldingen genoodzaakt de opzet van onze algemene ledenvergadering van 13 oktober a.s. aan te passen in verband met het maximaal aantal toegestane personen van 30.

In plaats van één overleg van 1,5 tot 2 uur hebben wij ervoor gekozen om twee kortere sessies van een uur elk te organiseren, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en De Poelewei. Hiertoe is de agenda iets aangepast en zal er geen gastspreker zijn.

De eerste sessie vindt plaats van 14.00 tot 15.00 uur, de tweede van 15.30 tot 16.30 uur. De tijd tussen deze twee sessies gebruiken wij om de ruimte te reinigen.

Update 20:27

Alle leden die zich hebben aangemeld worden morgen, 7 oktober, persoonlijk op de hoogte gesteld van de sessie-indeling en richtlijnen voor een veilig verloop van de vergadering. Indien de ontwikkelingen tussen 7 en 13 oktober tot nieuwe richtlijnen leiden, zullen wij iedereen zo spoedig mogelijk informeren over eventuele gevolgen daarvan voor de jaarvergadering.