Huurt u een woning van Laurentius, maar kent u de HKL nog niet? Kom dan 15 september a.s. kennismaken met ons bestuur. Wij zijn zelf ook allemaal huurders van Laurentius. Van 14.00 – 16.00 uur en 19.00 – 21.00 uur zijn wij aanwezig in Café-Zalencentrum Marktzicht aan de Markt 10 in Prinsenbeek.

Het begint een goede gewoonte te worden dat het bestuur van de Huurderskoepel Laurentius (“HKL”) na de zomervakantie een vrije inloop houdt. Voor leden, maar zeker ook voor niet-leden. Want de HKL behartigt de belangen van alle huurders van Laurentius. Elk jaar proberen wij in een ander stadsdeel aanwezig te zijn. Dit jaar hebben wij als locatie gekozen voor Prinsenbeek.

U kunt vragen stellen, horen wat de huurderskoepel precies doet en wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u gewoon eens kennismaken met het bestuur of een praatje maken met onze bestuursleden? Uiteraard is dat ook mogelijk. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Wij vinden contact met onze medehuurders erg belangrijk. Mede namens u brengen we tenslotte advies uit over zaken die voor ons allemaal van groot belang zijn en die uw en onze portemonnee (in)direct raken. Periodiek praten wij met Laurentius over beleidszaken. Ook hebben wij het recht advies uit te brengen over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld over huurverhoging en servicekosten, het sloop- en onderhoudsbeleid en het voorraadbeleid (aan-/verkopen van woningen) van Laurentius.

Ook als u niet zelf actief mee wilt denken en praten over het beleid van Laurentius is het nuttig om lid te worden. Een grote achterban maakt van de huurderskoepel een waardige gesprekspartner van Laurentius die daadwerkelijk spreekt namens een groot deel van de huurders van de corporatie. Lidmaatschap is gratis en geheel vrijblijvend.

Graag tot 15 september!

Aanmelden hoeft niet, maar mag wel op [email protected]