Gemeente Breda opent het Noodfonds Energie opnieuw om huishoudens met een lager inkomen en een hoge energierekening te helpen in 2024. Meer informatie staat op https://www.noodfondsenergie.nl/. U hebt een aantal zaken nodig voor uw aanvraag. Check de voorwaarden hier.

Wilt u nog een aanvraag doen voor het Noodfonds Energie voor 2023? Dat kan nog tot 29 januari. Op de website van de gemeente staat meer informatie: https://www.breda.nl/hulp-voor-inwoners-bij-energiekosten.

Bent u de afgelopen maanden verrast door een hoge energierekening? In januari en februari kunt u nog de energiebijdrage 2023 aanvragen. Bekijk daarvoor: https://www.breda.nl/energiebijdrage-voor-lage-inkomens

Hulp nodig? In alle bibliotheken is een Informatiepunt Digitale Overheid waar u hulp kunt krijgen bij het invullen van het formulier. Of kom naar het inloopspreekuur van Sociaal Raadsliedenwerk. U kunt ook met ze bellen voor een afspraak: 076 524 08 20, of op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur met ze chatten. Per u-mail zijn de Sociaal Raadslieden bereikbaar via [email protected].